Sült csirke extra ropogós panírban

Hozzávalók

  • 8 db csirkecomb és szárny (összesen)
  • 1 tojás
  • 2,5 dl tej
  • 45 dkg liszt
  • 2 teáskanál bors
  • 3 teáskanál só
  • 4 teáskanál fokhagymapor
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • Panko panírmorzsa (Leimer panko panírmorzsa, 01154)
  • olaj a sütéshez

ELKÉSZÍTÉS

  1. A lisztbe kevarjuk a fűszereket. A tojást a tejbe keverjük és felverjük.
  2. A húsokat először tojásba, majd a fűszeres lisztbe mártjuk. Ezt követően újból forgassuk bele a tojásba, majd a panírmorzsába.
  3. Forró olajban kisütjük. Arra figyeljünk, hogy az olaj ellepje a húsokat!

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45