A töltelékhez a fűszereket kikeverjük a paradicsompürével és a ketchuppal, worcester szósszal ízesítjük.
A tésztához 13 dkg lisztet félreteszünk. A többi lisztet a tejporral elkeverjük, a keverék közepébe mélyedést nyomunk, ide öntjük a 2 dl langyos tejben felfuttatott élesztőt.
A tojást beleütjük, rugalmas tésztát gyúrunk.
Egy másik edényben a cukrot, a sót és a zsírt összekeverjük, majd a félretett lisztet beleöntjük, összedolgozzuk.
A két tésztát alaposan összegyúrjuk, cipóvá formázzuk, és letakarva kb. 45 percig kelesztjük.
A tésztát kinyújtjuk téglalappá, megkenjük a krémmel, rászórjuk a kukoricát, a sonkát és a sajtot, feltekerjük. Szeleteljük, a kis csigákat sütőpapíros tepsibe helyezzük.
A tojást felverjük, megkenjük vele, szezámmaggal megszórjuk, közepes hőmérsékleten sütjük.