TONHALAS BABSALÁTA

Hozzávalók

  • 1 konzerv bab
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 ág kakukkfű
  • 0,5 csokor petrezselyem
  • 15 dkg koktélparadicsom
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 0,5 db citrom
  • olívaolaj
  • bors
  • 1 konzerv (170g) olajos tonhal (SilverFish Tonhaltörzs darabok napraforgóolajban, 01243)

ELKÉSZÍTÉS

  1. A babot lecsöpögtetjük. A hagymát apróra vágjuk, a rozmaringot és kakukkfüvet felaprítjuk. A paradicsomokat negyedeljük, a parikát felkockázzuk. Az egészet összekeverjük.
  2. A citrom levét a salátára csöpögtetjük, olajjal, sóval és borssal ízesítjük, jó, ha áll 15 percet.
  3. Tálaláskor hozzáadjuk a leszűrt tonhalat, pirítóst kínálunk mellé.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45