Tonhalas, paradicsomos tésztasaláta

Hozzávalók

  • 25 dkg penne, farfalle, fusilli vagy más tészta
  • 1 citrom
  • 17 dkg olajos tonhal (Silverfish aprított tonhal napraforgó olajban,00868)
  • 2 paradicsom vagy 20 dkg koktélparadicsom
  • 1 csokor bazsalikom
  • őrölt bors
  • 1/2 citrom leve
  • 2 marék olívabogyó

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tésztát kb. 10 perc alatt megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Közben a paradicsomot daraboljuk, a bazsalikomot felaprítjuk. A konzerv tonhalat leszűrjük, kevés olajat azért hagyunk rajta, villával összetörjük a húst, citrommal meglocsoljuk.
  3. A leszűrt tésztához adjuk a halat, a paradicsomot, az olívabogyót és a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, alaposan összeforgatjuk. Ha van időnk, 20 percet hagyjuk összeérni, de azonnal is fogyasztható.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45