Tonhalas szendvics

Hozzávalók

  • 2 doboz tonhaltörzs (185 g) (Silverfish tonhaltörzs napraforgóolajban, 01205)
  • 1 db sárga húsú paprika
  • 1 db piros húsú paprika
  • 2 db kis paradicsom
  • 4 ek majonéz
  • 2 tk nem csípős mustár
  • bors
  • 4 vastag szelet teljes kiőrlésű magos kenyér
  • 1 marék rukkola
  • 2 ek felkarikázott snidling

ELKÉSZÍTÉS

  1.  A tonhalat lecsepegtetjük. A megmosott, kicsumázott paprikát apróra kockázzuk. A paradicsomot leforrázzuk, majd meghámozzuk, és a magos rész eltávolítása után apróra kockázzuk.
  2. A tonhalat és az előkészített zöldségeket salátástálba tesszük. Hozzáadjuk a majonézt és a mustárt, alaposan összeforgatjuk, és megsózzuk, megborsozzuk. A rukkolát folyó víz alatt leöblítjük, és jól lecsepegtetjük.
  3. A kenyérszeleteken elosztjuk a rukkolát, valamint a tonhalas keveréket. Végül megszórjuk a snidlinggel.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45