Barion Pixel

Tonhallal töltött burgonya olívabogyós mártással

Hozzávalók

  • 25-30 dkg tonhalkonzerv
  • 8 db közepes burgonya
  • 2 dl tejföl
  • 2 db tojás
  • 2 db főtt tojás
  • 3 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • 10 dkg reszelt füstölt sajt
  • 4 db paradicsom
  • fél szál póréhagyma
  • bors
  • kevés tejszín
  • 8-10 szem paprikakrémmel töltött olívabogyó (Kofa paprikakrémmel töltött zöld olívabogyó, 01276)
  • 1 db zellergumó

ELKÉSZÍTÉS

  1. Azzal kezdünk most, hogy a burgonya kivételével összekeverjük az alapanyagokat, majd a masszát betöltjük az előre megfőzött burgonyák kivájt közepébe (lecsöpögtetett tonhal, tejföl, tojás, főtt tojás, fokhagyma, petrezselyem, füstölt sajt).
  2. A mártáshoz a kimagozott paradicsomokat kockára vágjuk, a zellert lereszeljük és a félkarikára vágott póréhagymával együtt a tonhal leszűrt olaján lepirítjuk. Fűszerezzük, majd beletesszük a tejszínt és az apróra vágott paprikakrémmel töltött olajbogyót.

A burgonyákat a mártásba tesszük, és fedő alatt összemelegítjük.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45