A leveles tésztát kicsomagoljuk, és rajta hagyjuk azon a sütőpapíron, amire feltekerték. Hosszában az asztalra fektetjük, és gondolatban 3 részre osztjuk. A közepére fektetjük a felszeletelt sajt felét. Rátesszük a virsliket, majd a maradék sajtot.
Az olajat felhevítjük, a mogyoróhagymát megtisztítjuk, és vékonyra felkarikázzuk. Aranybarnára sütjük a forró olajban, majd papírtörlővel leitatjuk róla a felesleget. Felkarikázunk egy nagyobb kovászos uborkát, majd a sajtra fektetjük a szeleteket. Megkenjük mustárral, majd a tetejére szórjuk a hagymát.
A tészta két szélét enyhén, srégen bevagdossuk, majd keresztben, felváltva a töltelék tetejére fektetjük. A két végét szorosan összecsípjük, és átemeljük egy sütőpapírral kibélelt tepsire. A tetejét megkenjük a felvert tojássárgájával, majd megszórjuk szezámmaggal és sóval.
200 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Ekkor kinyitjuk a sütőajtót, visszavesszük a hőmérsékletet 120 fokra, és 20 percig így „szárítjuk”.