Barion Pixel

Wokban sült csípős marha

Hozzávalók

  • 25 dkg tojásos tészta (Shan’shi Mie)
  • 2 ek wokolaj (Shan’shi)
  • 2-3 ek Sambal Oelek (Shan’shi)
  • 30 dkg marhabélszín
  • bébikukorica (Kofa bébikukorica, 01035)
  • 4 db mogyoróhagyma
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1/2 ek kömény
  • 5 dkg cukorbor só
  • 2 ek szójaszósz

ELKÉSZÍTÉS

  1. A bélszínt felcsíkozzuk. A mogyoróhagymákat megpucoljuk és félbevágjuk. A cukorborsót, megmossuk, majd lecsepegtetjük a bébikukoricát. A kaliforniai paprikát megmossuk és felvágjuk csíkokra.
  2. Az olajat felmelegítjük egy wokban vagy serpenyőben, és megpirítjuk rajta a bélszíncsíkokat. Hozzáadjuk a zöldségeket, köményt, gyömbért, a sambal oaleket és a szójaszószt, majd kevergetve 5-7 percig sütjük.
  3. Tojásos tésztával tálaljuk.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45