Zöldséges-tonhalas tészta

Hozzávalók

  • 50 dkg or só tészta (vagy ki, mit szeret)
  • 50 dkg fagyasztott zöldségkeverék (pl. olaszos, ázsiai, wok zöldség)
  • 2 doboz olajos tonhal (Silverfish tonhaltörzs darabok napraforgóolajban, 01145)
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 dl főzőtejszín
  • bors
  • szerecsendió

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tésztát kifőzzük.
  2. A mártáshoz egy nagyobb serpenyőben pici olajon megpároljuk a felkockázott hagymát, összekeverjük a leszűrt tonhallal és a tejszínnel, sóval, borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük.
  3. Egy másik serpenyőben megpároljuk a zöldséget, majd összekeverjük előbb a mártással, majd a már zöldséges, tonhalas mártást a tésztával. Azonnal tálaljuk.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Péntek

07:00 - 15:45